Peeling cuticular Farmec Tratament Expert Mareste

Peeling cuticular Farmec Tratament Expert

Marca: Farmec | Cod produs: IC1041


Beneficii: Datorita proprietatilor exfoliante puternice, dizolva tesutul cuticular in exces de pe suprafata unghiei si usureaza impingerea cuticulei la baza unghiei. Asfel, nu va mai fi nevoie de taierea cuticulelor.

Detalii

Castigi 10 puncte de fidelitate.

Cost livrare: 12,99 lei. Livrare GRATUITA pentru comenzi peste 150 de lei.

1099 lei

Stoc epuizat

Detalii la telefon: 0722 271 380

Adauga la dorinte

Indicatii: Cu ajutorul peelingului cuticular se poate obtine un contur de unghie perfect, usor si in timp scurt. Cuticulele crescute pe suprafata unghiei sau desprinse de piele, nu sunt placute deloc. Pana acum, forfecuta de unghii era singurul instrument eficient in indepartarea lor.

 

Actiune: Datorita proprietatilor exfoliante puternice, dizolva tesutul cuticular in exces de pe suprafata unghiei si usureaza impingerea cuticulei la baza unghiei. Asfel, nu va mai fi nevoie de taierea cuticulelor.

 

Aplicare: Se aplica o data pe saptamana. Dupa 60 secunde de la aplicare, se imping cuticulele cu ajutorul unui betisor din lemn, obtinand un contur ingrijit al unghiei. Se clatesc mainile cu apa calduta si sapun. Hidratati intensiv zona cu Farmec - Ulei pentru cuticule.

Contine alcalii! A se evita contactul cu ochii! Poate cauza orbirea! A nu se lasa la indemana copiilor!

 

Beneficii: In 2 minute se rezolva si problema cuticulelor inestetice, fara riscul ranilor provocate de forfecuta.

 

Continut: 11 ml

Adauga parerea ta

Peeling cuticular Farmec Tratament Expert

Peeling cuticular Farmec Tratament Expert

Datorita proprietatilor exfoliante puternice, dizolva tesutul cuticular in exces de pe suprafata unghiei si usureaza impingerea cuticulei la baza unghiei. Asfel, nu va mai fi nevoie de taierea cuticulelor.

Mai avem 18 produse din aceeasi categorie:

Altii au mai cumparat si: