Argila supliment alimentar – Farmecvital Mareste

Argila supliment alimentar Farmecvital

Marca: Farmec | Cod produs: IC0129


Beneficii: Suplimenteaza aportul de minerale necesar bunei functionari a organismului: Potasiu, Sodiu, Calciu, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Aur, Argint, Siliciu, Flor, Iod, Clor, Fier, Titan, Crom, Aluminiu, Fosfor, etc.

Detalii

Castigi 9 puncte de fidelitate.

Cost livrare: 12,99 lei. Livrare GRATUITA pentru comenzi peste 150 de lei.

999 lei

Stoc epuizat

Detalii la telefon: 0722 271 380

Adauga la dorinte

Indicatii: Un supliment alimentar natural pentru persoanele care au nevoie de o cura de dezintoxicare sau doresc reglarea tractului intestinal.

 

Actiune: Suplimenteaza aportul de minerale necesar bunei functionari a organismului: Potasiu, Sodiu, Calciu, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Aur, Argint, Siliciu, Flor, Iod, Clor, Fier, Titan, Crom, Aluminiu, Fosfor, etc.

 

Aplicare: La realizarea amestecului se vor folosi numai vase, baghete din sticlă, porţelan sau lemn eliminându-se în totalitate folosirea celor metalice sau de material plastic.

Se amesteca continutul unui plic cu 150 ml apa plata, se lasa in repaus minim 15 min. Inainte de utilizare se amesteca din nou si se bea dimineata, pe stomacul gol, cu cel putin o jumatate de ora ininte de a lua micul dejun. Durata curei este de 21 de zile, iar după o pauză de 5-7 zile, se recomandă reluarea ei.

 

Efect: Are o remarcabila putere antitoxica, bactericida, antiparazitara si absorbanta asupra microorganismelor (bacterii, virusi) si toxinelor.

 

Sugestie: În timpul curei se recomandă un regim alimentar detoxifiant, lipsit de grăsimi animale, băuturi alcoolice rafinate. Se vor consuma  multe zarzavaturi şi legume proaspete, sucuri naturale din fructe şi legume şi de citrice, în special lămâie.

 

Continut: 21 plicuri x 5 g

ActiuneDetoxifianta, Mineralizanta, Antiparazitara, Antibacteriana
Nota 
2012-09-02

Eu folosesc argila in masti pentru ten si este foarte buna.

Nota 
2011-08-25

Este foarte bun in curatarea organismului de toxine. Se poate lua de oricine la orice varsta si in orice stare. Deci si cand alaptezi. Si eu alaptez si fac cura cu argila. Este un complex de minerale care ajuta organismului.

Nota 
2011-04-14

Are repercursiuni daca alaptaz?Rog raspuns

Nota 
2009-12-20

De doua ari pe an urmez o cura completa cu argila si ma simt extraordinar si nu mai am probleme cu digestia. Inainte eram mereu balonata.

Adauga parerea ta!

Adauga parerea ta

Argila supliment alimentar Farmecvital

Argila supliment alimentar Farmecvital

Suplimenteaza aportul de minerale necesar bunei functionari a organismului: Potasiu, Sodiu, Calciu, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Aur, Argint, Siliciu, Flor, Iod, Clor, Fier, Titan, Crom, Aluminiu, Fosfor, etc.

Mai avem 5 produse din aceeasi categorie:

Altii au mai cumparat si: