Antioxiplant 60 cps Steaua Divina Mareste

Antioxiplant 60 cps Steaua Divina

Marca: Steaua Divina | Cod produs: IC1471


Supliment alimentar cu actiune antioxidanta ce contribuie la reducerea stresului oxidativ cauzator al proceselor de imbatranire. Aceasta formula are la baza 5 plante medicinale renumite in medicina Ayurveda pentru efectul lor de protectie contra bolilor degenerative.

Detalii

Cost livrare: 12,99 lei. Livrare GRATUITA pentru comenzi peste 150 de lei.

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Vezi produse similare:

antioxidanti

Indicatii:

Se recomanda ca adjuvant in:

- boli degenerative (ateroscleroza, fibroze etc.) si autoimune (sclerodermie, lupus, vasculite, scleroza multipla, spondilita anchilozanta, poliartrita reumatoida etc.)

- tulburari ale circulatiei sangelui (hipercoagulabilitate, tendinta la tromboze), hipercolesterolemie, hiperlipidemie

- boli articulare cronice (reumatism, artroze)

- boli cronice ale pielii (eczeme, psoriazis etc.)

- stari de stres, imbatranire precoce

 

Actiune: Supliment alimentar cu actiune antioxidanta ce contribuie la reducerea stresului oxidativ cauzator al proceselor de imbatranire. Aceasta formula are la baza 5 plante medicinale renumite in medicina Ayurveda pentru efectul lor de protectie contra bolilor degenerative.

- Gambhari tonifiaza sistemul nervos, regleaza digestia (elimina senzatiile de arsura, ulceratiile, hiperaciditatea) si purifica pielea.

- Neem sau nimba este o planta foarte mult studiata in prezent, cu proprietati remarcabile de purificare a sangelui si pielii, antiinflamatoare, antitoxica. Este mult folosita, atat intern, cat si extern, pentru probleme dermatologice, inclusiv de natura alergica.

- Guggul este renumit atat pentru efectul sau depurativ general, cat si pentru valoarea sa in tratarea bolilor articulare, el intrand in compozitia a numeroase formule antireumatice si antiartritice. Purifica de asemenea, si tesutul limfatic si ajuta la eliminarea colesterolului in exces.

- Bhringaraj este un foarte bun protector al ficatului, tonic general, reintineritor si regenerator, actioneaza la nivelul sistemului nervos si induce o stare de calm si relaxare.

- Haridra (turmeric indian) este un condiment binecunoscut, care are insa proprietati antioxidante recunoscute stiintific, motiv pentru care se foloseste azi in formule pentru tratarea bolilor ficatului si sangelui si chiar in formule anti-cancer. Actioneaza prin purificarea sangelui si imbunatatirea digestiei, eliminand produsii intermediari, toxici, ai digestiei incomplete.

 

Administrare:

- Adulti: 2 capsule de 3 ori pe zi sau dupa sfatul medicului.

- Varstnici (peste 65 ani): 1 capsula de 3 ori pe zi sau dupa sfatul medicului.

Se recomanda ingerarea cu multa apa, pentru a asigura ajungerea capsulelor in stomac.

Recomandam deschiderea capsulelor si administrarea pulberii de plante sublingual (se tine sub limba 5—10 minute, apoi se inghite cu apa).

Pentru un efect optim, se recomanda o cura cu ANTIOXIPLANT de minim 3 luni.

 

Contraindicatii: sarcina, alaptare, obstructii biliare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

 

Interactiuni medicamentoase: poate interactiona cu medicatia antiinflamatoare, antihipertensiva, antidiabetica, poate creste efectul diureticelor si sarurilor de litiu si scadea actiunea antiacidelor. Poate interfera cu medicatia anticoagulanta si antiagreganta si poate creste riscul de sangerare.

 

Ingrediente: Neem (Azadirachta indica), Guggul (Commiphora mukul), Gambhari (Gmelina arborea), Haridra (Curcuma longa), Bhringaraj (Eclipta alba)

 

Continut: 60 capsule (500 mg/capsula)

Adjuvant inAteroscleroza, Colesterol, Stres, Psoriazis, Reumatism, Eczeme, Afectiuni hepato-biliare
ActiuneAntiaging, Antioxidanta, Regeneranta, Tonifianta, Detoxifianta

Adauga parerea ta

Antioxiplant 60 cps Steaua Divina

Antioxiplant 60 cps Steaua Divina

Supliment alimentar cu actiune antioxidanta ce contribuie la reducerea stresului oxidativ cauzator al proceselor de imbatranire. Aceasta formula are la baza 5 plante medicinale renumite in medicina Ayurveda pentru efectul lor de protectie contra bolilor degenerative.