Antistres 60 cps Steaua Divina Mareste

Antistres 60 cps Steaua Divina

Marca: Steaua Divina | Cod produs: IC1472


Reduce stresul psihic, scade stresul oxidativ din organism, creste memoria, tonic psihic si nervos, creste capacitatea de adaptare la stres, creste starea de multumire si confort psihic, antianxios, intareste sistemul imunitar.

Detalii

Cost livrare: 12,99 lei. Livrare GRATUITA pentru comenzi peste 150 de lei.

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Vezi produse similare:

afectiuni-ale-sistemului-nervos

Indicatii: Stari de stres psihic, depresie, anxietate, nevroze, sindromul de obosela cronica, suprasolicitare nervoasa, stari de tristete si iritabilitate crescuta, astenie fizica si psihica, pierderea memoriei.

 

Actiune: Antistres capsule are proprietati de reducere a efectelor negative a stresului asupra organismului.

Datorita formulei inovatoare, ANTISTRES prezinta o combinatia speciala de plante medicinale cu rol de protectie impotriva stresului psihic crescut, fiind folosite cu succes si in caz de oboseala cronica, nevroze, depresii sau anxietate.

Isop - este cunoscut din vechime ca si planta sacra, fiind folosita in ritualurile de alungare a duhurilor rele. Proprietatile sale antianxioase si tonice nervine o fac utila in tratamentul anxietatii, depresiei si stresului.

Salvie - considerata “iarba sfanta” la greci si “simbolul sanatatii” la romani, a fost utilizata inca din vechime cu rezultate foarte bune in cazuri de pierdere a memoriei, astenie psihica, depresii, oboseala accentuata sau stres.

Sunatoare -planta cunoscuta in traditia populara ca avand proprietati magice si exorcizante, este folosita mai ales pentru actiunea sa antidepresiva, dar si pentru proprietatile sedative, antianxioase sau calmante psihic, fiind o buna alegere in caz de stres psihic crescut.

Fenicul - in Grecia antica, feniculul era utilizat in ritualurile de celebrarea a zeilor si zeitelor, fiind cultivat in onoarea lor in gradinile templelor. Bun sedativ si analgezic, ofera o stare de confort psihic si multumire, motiv pentru care este folosit cu rezultate bune in caz de stres, nervozitate si anxietate.

Busuioc - considerat planta sacra in religia crestin-ortodoxa dar si in cea hindusa, este folosit de mii de ani in ritualurile de exorcizare precum si de sfintire a apei si a locurilor. Proprietatile sale tonice nervine, antianxioase si antidepresive, il fac deosebit de util in tratamentul stresului psihic, a starilor de oboseala cronica sau a nevrozelor.

Rozmarin - planta cu proprietati magice, era utilizata in Evul Mediu pentru atragerea vibratiilor vindecatoare de catre bolnavii care o aveau asupra lor. Este un bun stimulent al memoriei, fiind folosit in stari de oboseala, stres si surmenaj.

Armurariu - cunoscut ca un bun antioxidant si regenerator hepatic, protejeaza ficatul de actiunea nociva a agentilor de stres din mediu.

 

Administrare:

- adulti si copii peste 15 ani: cate 2 capsule de 3x/ zi, inainte de masa, sau dupa sfatul medicului.

- copii intre 10 si 14 ani: cate 1 capsula de 3 ori pe zi sau dupa sfatul medicului.

Se recomanda ingerarea cu multa apa, pentru a asigura ajungerea capsulelor in stomac.

Recomandam deschiderea capsulelor si administrarea pulberii de plante sublingual (se tine sub limba 5—10 minute, apoi se inghite cu apa).

Pentru un efect maxim se recomanda utilizarea produsului timp de 3 luni.

 

Contraindicatii: Sarcina, alaptare, persoanele cu hipertensiune marcata, alergie la oricare dintre componentele produsului.

 

Interactiuni medicamentoase: datorita continutului de sunatoare, nu se administreaza concomitent cu antidepresive de tip IMAO, triptofan.

 

Ingrediente: Busuioc (Ocimum basilicum), Sunatoare (Hypericum perforatum), Isop (Hyssopus officinalis), Salvie (Salvia officinalis), Armurariu (Sylibum Marianum), Fenicul (Foeniculum vulgaris), Rosmarin (Rosmarinus Officinalis), capsula vegetala.

 

Continut: 60 capsule (500 mg/capsula)

Adjuvant inStres, Stari depresive, Efort intelectual, Surmenaj, Astenie
ActiuneCalmanta, Antioxidanta, Imunostimulatoare, Relaxanta, Analgezica, Hepatoprotectoare

Adauga parerea ta

Antistres 60 cps Steaua Divina

Antistres 60 cps Steaua Divina

Reduce stresul psihic, scade stresul oxidativ din organism, creste memoria, tonic psihic si nervos, creste capacitatea de adaptare la stres, creste starea de multumire si confort psihic, antianxios, intareste sistemul imunitar.

Mai avem 4 produse din aceeasi categorie:

Altii au mai cumparat si: