Fitodiabetin 60 cps Steaua Divina Mareste

Fitodiabetin 60 cps Steaua Divina

Marca: Steaua Divina | Cod produs: IC1475


Supliment alimentar cu actiune regeneratoare asupra pancreasului, ajuta la reglarea nivelului glicemiei la persoanele cu diabet zaharat.

Detalii

Cost livrare: 12,99 lei. Livrare GRATUITA pentru comenzi peste 150 de lei.

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Vezi produse similare:

afectiuni-digestive

Indicatii:

Ca adjuvant in:

- probleme de crestere a glicemiei

- diabet zaharat de tip I sau II

- normalizarea valorilor colesterolului

- hepatita cronica

- steatoza hepatica

- dermatoza

- alergie nespecifica

 

Actiune: Supliment alimentar cu actiune regeneratoare asupra pancreasului, ajuta la reglarea nivelului glicemiei la persoanele cu diabet zaharat. Am preparat pentru dumneavoastra o formula magica din cateva plante renumite in medicina traditionala indiana Ayurveda pentru virtutile lor terapeutice. Aceasta formula se adreseaza in special persoanelor cu probleme de crestere a glicemiei sau cu diabet zaharat de tip I sau II deja instalat. Se poate administra impreuna cu medicatia antidiabetica, efectul acestei formule fiind de reglare blanda a functiei pancreasului, astfel incat glicemia sa revina spre valori cat mai apropiate de normal. Datorita formulei originale, ajuta, de asemenea, si la normalizarea valorilor colesterolului (in cazul in care exista o dislipidemie), precum si la imbunatatirea functiei ficatului (in caz de hepatita cronica sau steatoza hepatica).

- Gudmar (in traducere „distrugatoarea zaharului”) este una din cele mai importante plante folosite traditional in India pentru tratarea diabetului zaharat. Se considera ca ajuta la restabilirea functiilor pancreasului, stimuleaza diureza si circulatia sangelui.

- Neem sau Nimba este o planta foarte mult studiata in prezent si careia i s-au recunoscut virtutile purificatoare asupra sangelui, antiinflamatoare, antidiabetice. Ajuta la eliminarea senzatiei de sete care apare la bolnavii diabetici. Este mult folosita, atat intern, cat si extern, pentru eliminarea problemelor pielii, inclusiv a celor de natura alergica.

- Guduchi sau Amrita (in traducere „nectar”) se foloseste ca imunostimulent, antitoxic, armonizator si reintineritor al intregului corp. Purifica mai ales ficatul, splina, sangele si se foloseste in caz de diabet, hepatita, reumatism, guta si senzatia de sete excesiva.

- Daruharidra este renumita pentru proprietatile sale de purificare a sangelui, descongestionare la nivel abdominal si reintineritoare; ea actioneaza asupra zonei hepato-biliare si pancreatice, dar si asupra sistemului limfatic si al aparatului genital feminin. Folosirea sa pe o durata suficient de lunga asigura eliminarea grasimii in exces, in caz de obezitate.

- Momordica este o planta originara din Asia, larg raspandita in zonele tropicale, unde este consumata pentru reglarea nivelului glicemiei. A fost mult cercetata si in prezent se cultiva si in Europa, inclusiv la noi, deoarece s-a constatat ca ea contine anumite substante (asemanatoare ca structura cu insulina), care scad glicemia si glicozuria (glucoza din urina). Pe langa aceasta utilizare principala, este de ajutor si in caz de probleme ale ficatului si pielii si regleaza fluxul menstrual.

 

Administrare:

Copii peste 12 ani: 1 capsula de 3 ori pe zi sau dupa sfatul medicului.

Adulti: 2-4 capsule de 3 ori pe zi sau dupa sfatul medicului.

Varstnici (peste 65 ani): 1-2 capsule de 3 ori pe zi sau dupa sfatul medicului.

Optional se pot deschide capsulele si administra sublingual, cu putina apa, pulberea continuta in ele.

Pentru un efect optim, se recomanda o cura cu FITODIABETIN de minim 3 luni.

 

Contraindicatii: Sarcina, alaptare, hipoglicemie, alergie la unul dintre componente.

 

Precautii la administrare: a nu se depasi doza prescrisa.

 

Interactiuni medicamentoase: potenteaza actiunea medicatiei hipoglicemiante si hipolipemiante, poate fi necesara reducerea dozelor acesteia.

 

Ingrediente: Momordica (Momordica charantia), Gudmar (Gymnema sylvestre), Neem (Azadirachta indica), Guduchi (Tinospora cordifolia), Daruharidra (Berberis aristata)

 

Continut: 60 capsule (500 mg/capsula)

Adauga parerea ta

Fitodiabetin 60 cps Steaua Divina

Fitodiabetin 60 cps Steaua Divina

Supliment alimentar cu actiune regeneratoare asupra pancreasului, ajuta la reglarea nivelului glicemiei la persoanele cu diabet zaharat.

Mai avem 13 produse din aceeasi categorie:

Altii au mai cumparat si: