Fitofibromstop 60 cps Steaua Divina Mareste

Fitofibromstop 60 cps Steaua Divina

Marca: Steaua Divina | Cod produs: IC1477


Supliment alimentar cu actiune reglatoare asupra aparatului genital feminin, se recomanda in caz de fibrom uterin, chisturi ovariene, endometrioza sau tulburari menstruale (meno-metroragii, dureri menstruale).

Detalii

Cost livrare: 12,99 lei. Livrare GRATUITA pentru comenzi peste 150 de lei.

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Vezi produse similare:

afectiuni-uro-genitale

Indicatii: Pentru afectiuni genitale feminine (fibrom uterin, chist ovarian, meno-metroragii,dismenoree, endometrioza).

 

Actiune: Supliment alimentar cu actiune reglatoare asupra aparatului genital feminin, se recomanda in caz de fibrom uterin, chisturi ovariene, endometrioza sau tulburari menstruale (meno-metroragii, dureri menstruale). Formula noastra are la baza cunostiintele stravechi ale medicinei traditionale indiene, Ayurveda, care trateaza de mii de ani aceste probleme feminine, utilizand remedii speciale din plante.

- Ashoka este, in toate scrierile ayurvedice, una din plantele indicate cu precadere in probleme ginecologice. Regleaza excesul menstrual, elimina durerile la ciclu, elimina starile congestive si inflamatiile de la nivelul uterului si ovarelor.

- Daruharidra este un bun antiinflamator si dezobstruant limfatic, regleaza fluxul menstrual si elimina congestiile la nivel abdominal si pelvin, ce duc la aparitia formatiunilor precum chisturi de ovar si fibroame uterine.

- Guggul este cunoscut ca un puternic purificator al sangelui, reglator al ciclului menstrual si dezobstruant in cazul blocajelor circulatiei limfatice abdominale.

- Nirgundi are un efect reglator hormonal feminin si regenerator, elimina inflamatiile uterine si durerile menstruale.

- Yavani descongestioneaza zona abdominala.

 

Administrare:

- cate 2-4 capsule de 3 ori/zi sau dupa sfatul medicului.

Optional se pot deschide capsulele si administra sublingual, cu putina apa, pulberea continuta in ele.

Pentru un efect optim, se recomanda o cura cu FITOFIBROMSTOP de minim 3 luni.

 

Contraindicatii: Sarcina, alaptare, alergie la unul dintre componente.

 

Precautii la administrare: a nu se depasi doza prescrisa.

 

Interactiuni medicamentoase: poate interactiona cu medicatia antiinflamatoare, antihipertensiva, poate creste efectul diureticelor, sarurilor de litiu, anticoagulantelor si antiagregantelor, poate antagoniza medicatia antidiabetica.

 

Ingrediente: Ashoka (Saraca indica), Daruharidra (Berberis aristata), Yavani (Trachyspermum ammi), Guggul (Commiphora mukul), Nirgundi (Vitex negundo).

 

Continut: 60 capsule (500 mg/capsula)

Adauga parerea ta

Fitofibromstop 60 cps Steaua Divina

Fitofibromstop 60 cps Steaua Divina

Supliment alimentar cu actiune reglatoare asupra aparatului genital feminin, se recomanda in caz de fibrom uterin, chisturi ovariene, endometrioza sau tulburari menstruale (meno-metroragii, dureri menstruale).

Mai avem 9 produse din aceeasi categorie:

Altii au mai cumparat si: