Tinctura de coada-calului 50 ml Steaua Divina Mareste

Tinctura de coada-calului 50 ml Steaua Divina

Marca: Steaua Divina | Cod produs: IC1524


Extractul hidroalcoolic din coada-calului este excelent pentru optimizarea functiilor sistemului osos, a rinichilor si sangelui.

Detalii

Cost livrare: 12,99 lei. Livrare GRATUITA pentru comenzi peste 150 de lei.

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Vezi produse similare:

tincturi

Indicatii:

Se recomanda ca adjuvant in:

Intern: osteoporoza, fracturi, entorse, demineralizare osoasa, artrite, artroze, reumatism, protejarea articulatiilor si a tendoanelor in cursul efortului fizic la sportivi, crampe musculare, infectii urinare, cistite, uretrite, nefrite, edeme, afectiuni ale prostatei, inflamatii, bronsita cronica, intoxicatii cronice, anemie, convalescenta, hemoragii (epistaxis, menometroragii, rectoragii, sangerari oculte gastro-intestinale, hematurie), hemoroizi.

Extern: contuzii, artroze, poliartrite cronice, matreata, alopecie (caderea parului)

 

Actiune: Extractul hidroalcoolic din coada-calului este excelent pentru optimizarea functiilor sistemului osos, a rinichilor si sangelui. Este diuretic bland, antiinflamator, antiedematos, antispastic, remineralizant, expectorant, bronhodilatator, astringent, hemostatic.

 

Administrare:

Intern:

Adulti si tineri peste 15 ani: cate 30-40 picaturi de 3x/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa.

Copii intre 7 si 14 ani: cate 15-20 picaturi de 3x/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa. La copii se recomanda administrarea extractului hidroalcoolic in apa calduta, pentru evaporarea continutului de alcool.

La copii sub 7 ani se administreaza numai cu acordul medicului.

Pentru efecte optime, se recomanda utilizarea produsului timp de minim 3 luni administrat impreuna cu produsul Spirulina capsule.

Extern: cataplasme cu tinctura.

 

Contraindicatii: Cardiopatii, sindrom nefrotic, afectiuni in care este contraindicat consumul de alcool, conducatori auto, sarcina, alaptare, copii sub mici, alergie la oricare dintre componentele produsului.

 

Precautii la administrare: gastrita hiperacida, ulcer gastric si duodenal.

 

Interactiuni medicamentoase: nu se administreaza cu antibiotice si alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool

 

Ingrediente: Coada-calului (Equisetum arvense) - partea aeriana, alcool etilic, apa distilata.

 

Continut: 50 ml

Varsta7+
Adjuvant inOsteoporoza, Fracturi, Entorse, Reumatism, Dureri articulare, Dureri musculare, Infectii urinare, Edeme, Bronsita, Anemie, Intoxicatii, Hemoroizi, Contuzii
ActiuneAntiinflamatoare, Diuretica, Astringenta, Antispastica, Hemostatica

Adauga parerea ta

Tinctura de coada-calului 50 ml Steaua Divina

Tinctura de coada-calului 50 ml Steaua Divina

Extractul hidroalcoolic din coada-calului este excelent pentru optimizarea functiilor sistemului osos, a rinichilor si sangelui.

Mai avem 2 produse din aceeasi categorie: