Tinctura de echinacea 50 ml Steaua Divina Mareste

Tinctura de echinacea 50 ml Steaua Divina

Marca: Steaua Divina | Cod produs: IC1527


Extractul hidroalcoolic din Echinacea este excelent pentru optimizarea functiilor aparatului respirator si stimularea capacitatii de autoaparare a organismului.

Detalii

Cost livrare: 12,99 lei. Livrare GRATUITA pentru comenzi peste 150 de lei.

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Vezi produse similare:

tincturi

Indicatii: Se recomanda ca adjuvant in infectii respiratorii, cistite, enterocolite, sinuzite, afectiuni virale (herpes, zona zoster), candidoze, afectiuni biliare, afectiuni inflamatorii ginecologice (anexite, endometrite), infectii recidivante, rezistente la antibiotice, stari de imunodeficienta, prevenirea infectiilor la persoanele cu imunitate scazuta, hipovitaminoze, stari carentiale, alergii, astm bronsic, rinita alergica.

 

Actiune: Extractul hidroalcoolic din Echinacea este excelent pentru optimizarea functiilor aparatului respirator si stimularea capacitatii de autoaparare a organismului. Este antibacterian, antiviral, antifungic, imunostimulent, antiinflamator, antitumoral, cicatrizant, dezintoxicant.

 

Administrare:

Adulti si copii peste 14 ani: cate 30-40 picaturi de 3x/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa. In caz de infectii acute, se pot administra cate 30-40 picaturi intr-un pahar cu apa, din 2 in 2 ore, timp de 2-3 zile.

Copii intre 7 si 14 ani: cate 15-20 picaturi 3x/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa. La copii se recomanda administrarea extractului hidroalcoolic in apa calduta, pentru evaporarea continutului de alcool.

La copii sub 7 ani se administreaza numai cu acordul medicului.

Pentru efecte optime, se recomanda utilizarea produsului timp de timp de 21 zile pe luna, trei luni consecutiv. Se face pauza o luna, dupa care schema de tratament se poate relua.

 

Contraindicatii: Afectiuni in care este contraindicat consumul de alcool, conducatori auto, sarcina, alaptare, copii mici, boli hepatice grave, alergie la oricare dintre componentele produsului.

 

Precautii la administrare: gastrita hiperacida, ulcer gastric si duodenal.

 

Interactiuni medicamentoase: nu se administreaza cu antibiotice si alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool.

 

Ingrediente: Echinacea (Echinacea angustifolia) - partea aeriana, alcool etilic, apa distilata.

 

Continut: 50 ml

Varsta7+
Adjuvant inAfectiuni respiratorii, Imunitate scazuta, Infectii urinare, Sinuzita, Alergii, Astm
ActiuneImunostimulatoare, Antibacteriana, Antivirala, Antiinflamatoare, Cicatrizanta, Detoxifianta

Adauga parerea ta

Tinctura de echinacea 50 ml Steaua Divina

Tinctura de echinacea 50 ml Steaua Divina

Extractul hidroalcoolic din Echinacea este excelent pentru optimizarea functiilor aparatului respirator si stimularea capacitatii de autoaparare a organismului.

Mai avem 2 produse din aceeasi categorie: