Crema restructuranta hidratanta reglatoare de PH cu celule stem Excellence d'Ecovital Mareste

Crema restructuranta hidratanta reglatoare de PH cu celule stem Excellence d'Ecovital

Marca: Ecovital G3 Professional | Cod produs: IC1806


Crema este un produs nutritiv cu actiune antioxidanta, antiinflamatoare, reglatoare de ph, calmanta. Se foloseste si dupa expunerea la soare.

Detalii

Cost livrare: 12,99 lei. Livrare GRATUITA pentru comenzi peste 150 de lei.

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Vezi produse similare:

anti-age

Actiune: Conceputa ca un produs ce se adreseaza in special tenurilor uscate, dar si normale si grase in timpul zilei, aceasta crema are aceleasi efecte ca si crema restructuranta cu celule stem, dar concentratiile crescute de colagen marin, aduc un plus de hidratare tenurilor uscate, actionand ca un activator de crestere celulara ceea ce creste elasticitatea pielii. Crema este un produs nutritiv cu actiune antioxidanta, antiinflamatoare, reglatoare de ph, calmanta. Se foloseste si dupa expunerea la soare.

 

Contine:

- ORSIRTINE – extract de orez cu actiune antioxidanta mai mare decat resveratrolul, se adreseaza in mod specific, fenomenelor de imbatranire cutanata, ajuta la descresterea senescentei asociate beta galactosidazei, la cresterea protectiei pielii prin reducerea oxidarii DNA, la stimularea cresterii metabolice ce asigura longevitatea celulara. Extractul de orez este un nou antiaging, compus ce induce crestere metabolica prin restrictii calorice CR diminuand degradarile enzimatice si aparitia cytokinelor inflamatorii ce ar modifica integritatea pielii (colagenul, elastina, acidul DNA).

- ADN GEL COMPLEX adaptat in particular tratarii tenului imbatranit pe langa hidratare are o actiune de vindecare, intervenind si in sinteza ATP

- ELASTINA HIDROLIZATA este concentrata in aminoacizi care intervin in fenomenele reparatorii ale tesutului de sustinere reducand ridurile

- HYALURONIC ACID COMPLEX este unul din compusii cheie ai matrixului extracelular ce contribuie semnificativ la proliferarea si migrarea celulelor, la mentinerea apei in piele, intervenind in procesele reparatorii dupa expunere la soare. Pierderea apei este evitata iar acest lucru ajuta pielea sa-si mentina functionalitatea

- CELULELE STEM VEGETALE din mar sunt celule nediferentiate si pot trece prin numeroase cicluri de diviziune ale celulei, ele se pot diferentia si in alte tipuri de celule. Cercetarile actuale au aratat ca anumiti componenti din plante pot constitui activatori ai reconstructiei structurii tesutului epidermal. PhytoCell Tec din Malus Domestica a determinat o scadere in semnele de imbatranire ale celulelor dermale (fibroblaste), o scadere considerabila in adancimea ridurilor, precumsi o crestere semnificativa a celulelor stem umane cu pana la 80%, sprijinind astfel capacitatile de regenerare a pielii.

Studiile facute cu aceste produse au aratat ca celulele stem autologe transplantate au rezistat un timp mai indelungat in cazurile in care post transplant am folosit aceasta linie de cosmetice cu celule stem vegetale, antioxidanti, vitamine dar si prin administrarea de oxigen intravenos. Extractul Phyto Cell Tech este sub forma liposomala si permite penetrarea in profunzime chiar prin aplicarea topica.

 

Continut: 50 ml

Tip tenUscat, Normal, Gras
ActiuneAntiinflamatoare, Calmanta, Hidratanta, Nutritiva, Antioxidanta
UtilizareDimineata, Dupa expunerea la soare

Adauga parerea ta

Crema restructuranta hidratanta reglatoare de PH cu celule stem Excellence d'Ecovital

Crema restructuranta hidratanta reglatoare de PH cu celule stem Excellence d'Ecovital

Crema este un produs nutritiv cu actiune antioxidanta, antiinflamatoare, reglatoare de ph, calmanta. Se foloseste si dupa expunerea la soare.

Mai avem 21 produse din aceeasi categorie:

Altii au mai cumparat si: