Concentrat pentru covoare si tapiterii 500 ml Nufar Mareste

Concentrat pentru covoare si tapiterii 500 ml Nufar

Marca: Nufar | Cod produs: IC1959


Beneficii: Produsul este destinat curatarii si intretinerii covoarelor, mochetelor, tapiteriilor (inclusiv tapiterie auto) din material textil sau sintetic (piele sintetica). Substantele active speciale patrund cu usurinta in fibra tesaturii fara a o ataca, indepartand murdaria si inviorand culorile.

Detalii

Castigi 9 puncte de fidelitate.

Cost livrare: 12,99 lei. Livrare GRATUITA pentru comenzi peste 150 de lei.

999 lei

Stoc epuizat

Detalii la telefon: 0722 271 380

Adauga la dorinte

Actiune: Produsul este destinat curatarii si intretinerii covoarelor, mochetelor, tapiteriilor (inclusiv tapiterie auto) din material textil sau sintetic (piele sintetica). Substantele active speciale patrund cu usurinta in fibra tesaturii fara a o ataca, indepartand murdaria si inviorand culorile. Parfumul continut accentueaza efectul de curatenie si prospetime.

Produsul este economic, se foloseste diluat. Utilizand acest produs, starea covorului sau a tapiteriei va fi substantial imbunatatita.

 

Aplicare: Diluati o parte sampon cu 10 parti apa calduta (1:10). Umeziti un burete sau o perie in aceasta solutie si aplicati prin frecare pe suprafata de curatat. Indepartati spuma formata prin aspirare (cu aspirator specializat pentru spalat) sau cu ajutorul unui material uscat si periati astfel incat suprafata curatata sa-si revina la forma initiala. Nu necesita clatire.

 

Continut: 500 ml

FolosireCovoare, tapiterii

Adauga parerea ta

Concentrat pentru covoare si tapiterii 500 ml Nufar

Concentrat pentru covoare si tapiterii 500 ml Nufar

Produsul este destinat curatarii si intretinerii covoarelor, mochetelor, tapiteriilor (inclusiv tapiterie auto) din material textil sau sintetic (piele sintetica). Substantele active speciale patrund cu usurinta in fibra tesaturii fara a o ataca, indepartand murdaria si inviorand culorile.

Mai avem 29 produse din aceeasi categorie:

Altii au mai cumparat si: