Sapun pentru pensule Cheia Mareste

Sapun pentru pensule Cheia

Marca: Cheia | Cod produs: IC2060


Beneficii: Sapun de casa natural cu inalte calitati de spalare si de spumare pentru captarea depunerilor, asigurand in acelasi timp gresarea fina a firelor de par pentru o mai buna aderare a colorantului.

Detalii

Castigi 9 puncte de fidelitate.

Cost livrare: 12,99 lei. Livrare GRATUITA pentru comenzi peste 150 de lei.

999 lei

La comanda

Sau comanda telefonic la: 0725.444.872

Adauga la dorinte

Actiune: Inca din evul mediu pictorii, chiar cei de biserici, au cunoscut calitatile optime ale sapunului de casa in curatarea pensulelor lor.

Sapunul Cheia pentru pensule reinoada traditia ancestrala a pictorilor de a-si curata pensulele cu arhaica solutie tehnica a sapunului de casa.

Sapunul Cheia pentru pensule este un sapun de casa natural lucrat manual doar din untura si ulei de palmier, cu inalte calitati de spalare reglate de alcalinitatea optima si inalte calitati de spumare pentru captarea depunerilor, asigurand in acelasi timp gresarea fina a firelor de par pentru o mai buna aderare a colorantului.

Forma integral naturala permite aplicarea sapunului Cheia pentru pensule atit pe parul natural cat si pe parul artificial.

 

Aplicare: Dupa utilizare, umeziti pensula, frecati energic pensula de sapun pina la aparitia unei spume albe, clatiti pensula in apa curata apoi stoarceti-o intre degete si scuturati bine .

Recomandam depozitarea pensulelelor cu perii in sus!

 

Continut: 50 g

Nota 
2014-11-08

Foarte, foarte util, mai ales ca am un baietel pasionat de desen, dar care mereu lasa pensulele pline de vopsea :)

Nota 
2014-11-03

Curata foarte bine chiar si pensulele uitate o vreme pline de vopsea - este suficient sa le inmoi cu apa, sa le sapunesti si in cateva clipe sunt ca noi. Eu l-am folosit cu succes pentru a curata si peria de par :)

Adauga parerea ta!

Adauga parerea ta

Sapun pentru pensule Cheia

Sapun pentru pensule Cheia

Sapun de casa natural cu inalte calitati de spalare si de spumare pentru captarea depunerilor, asigurand in acelasi timp gresarea fina a firelor de par pentru o mai buna aderare a colorantului.

Mai avem 29 produse din aceeasi categorie:

Altii au mai cumparat si: