Sapun medicinal cu petrol Cheia Mareste

Sapun medicinal cu petrol Cheia

Marca: Cheia | Cod produs: IC2308


Beneficii: Recomandat pentru intarirea firului de par, impotriva caderii parului, tratamentul pediculozei, mentenanta si tratamentul dermatitelor de contact cu substante organice pe baza de petrol.

Detalii

Castigi 7 puncte de fidelitate.

Cost livrare: 12,99 lei. Livrare GRATUITA pentru comenzi peste 150 de lei.

799 lei

La comanda

Sau comanda telefonic la: 0722 271 380

Adauga la dorinte

Indicatii: Recomandat pentru intarirea firului de par, impotriva caderii parului, tratamentul pediculozei, se recomanda intercalarea spalarilor parului cu alte variante; mentenanta si tratamentul dermatitelor de contact cu substante organice pe baza de petrol (vopseluri, combustibili, parafine) inainte de aparitia inflamatiilor.

 

Actiune: Inca de la sfarsitul anilor 1800 petrolul lampant a fost utilizat in productia sapunurilor medicinale destinate intretinerii parului.

Cu timpul, datorita imbinarii functiei de curatare cu cea de solvent la adresa produselor petroliere, sapunul cu petrol a preluat sarcini si spre dermatitele de contact cu acestea.

 

Aplicare: Se umezeste, se sapuneste bine apoi se clateste cu apa din abundenta. Se recomanda repetarea de cateva ori a procedeului, nu exista riscul supradozarii.

 

Ingrediente: mix de unturi si ulei de palmier saponificate, petrol 3%, ulei volatil.

 

Continut: 100 g

Tip parToate tipurile de par
Tip sapunSolid
ActiuneAnticadere, Regenerare par, Ingrijire par, Calmanta

Adauga parerea ta

Sapun medicinal cu petrol Cheia

Sapun medicinal cu petrol Cheia

Recomandat pentru intarirea firului de par, impotriva caderii parului, tratamentul pediculozei, mentenanta si tratamentul dermatitelor de contact cu substante organice pe baza de petrol.

Mai avem 30 produse din aceeasi categorie:

Altii au mai cumparat si: