Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a acestora.

Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

 

Definitii

Vanzator - S.C. DIGITAL MEDIA LABS S.R.L., firma cu capital integral romanesc, avand sediul social in Bucuresti, Bd. Decebal nr. 12, sector 3, avand cod unic de inregistrare fiscala 38057560.

Cumparator - persoana fizica/juridica care efectueaza o Comanda.

Client - persoana fizica/juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Digital Media Labs SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre  Digital Media Labs SRL  si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator - orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont - sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, adrese, cupoane de reducere etc.).

Site - domeniul www.icosmetice.ro

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona produse de pe Site.

Produse - Orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie - actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract - reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 

Continut si drepturi de autor

Societatea face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor incluse in acest site. Totusi, uneori, acestea pot contine inadvertente punctuale.

Fotografiile si datele tehnice sunt folosite cu acordul furnizorilor.

Motorul folosit pentru dezvoltarea acestui magazin este Open-source licence 3.0 PrestaShop™ modificat si revizuit de programatorii nostri. Puteti vizita PrestaShop la adresa http://www.prestashop.com.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului iCosmetice.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

www.iCosmetice.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor. Continutul siteului este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea fara acordul Vanzatorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

 

Inregistrare ca utilizator

Inregistrandu-va ca utilizator pe Site, va obligati sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre Dvs. asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului

2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Vanzatorul are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul Dvs. si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Vanzatorul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul Dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca utilizator veti fi solicitat sa va alegeti o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui Site, orice activitate desfasurata sub numele Dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea Dvs.

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice semn de activitate neautorizata sub numele Dvs. de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

Documente contractuale

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din Comanda, caz in care va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

 

Livrarea produselor

Vanzatorul se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor.

 

Securitatea datelor personale

Vanzatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor Dvs. conform Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru “protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date" si "Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice".

Datele nu vor fi transmise catre terte persoane si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele necesare pentru efectuarea comenzilor si transmiterea diverselor oferte ale Vanzatorului.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Va rugam sa parcurgeti Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 

Folosirea cookie-urilor

Va rugam sa parcurgeti Politica de utilizare cookie-uri, care face parte din prezentul Document.

 

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului iCosmetice.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul iCosmetice.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor iCosmetice.ro si va duce la cercetarea penala impotriva celor care au incercat acest fapt.

 

Declinarea responsabilitatii

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Nu ne asumam responsabilitatea deplina pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind asemanatoare cu cele puse la dispozitia societatii de catre producatorii sau reprezentantii fiecarei marci. Verificam personal lista de ingrediente a fiecarui produs in parte si concordanta acesteia cu informatiile prezente pe site. Referitor la imagini, acestea sunt afisate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in anumite cazuri.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre Cumparator si Vanzator va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din municipiul Bucuresti.