Conditii de returnare

 

Produsele comandate de pe iCosmetice.ro pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Acestea se pot returna doar in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Arkad Data srl va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Exceptie fac produsele returnate in urma unei erori aparute in procesul de manipulare sau transport, inainte ca tu sa intri in posesia coletului.

Pentru a returna unul sau mai multe produse comandate, autentifica-te si acceseaza linkul Istoric si detalii ale comenzilor , apoi click pe Detalii, bifezi produsele de returnat si restul detaliilor si trimiti cererea de retur. Completand aceasta pagina, ne notifici in termenii legali de dorinta ta de retur si ne oferi informatii despre cum iti putem inapoia contravaloarea produselor comandate. Sau trimite-ne un email cu cererea ta pe adresa office@icosmetice.ro

Daca doresti detalii suplimentare te rugam sa ne contactezi.