Puncte de fidelitate

Pentru ca apreciem faptul ca sunteti alaturi de noi, va recompensam fidelitatea cu puncte bonus oferite la fiecare produs cumparat. Punctele pot fi transformate in cupoane de reducere pe care le puteti folosi la cumparaturi ulterioare.

Detalii

Fiecare produs beneficiaza de un numar de puncte de fidelitate oferite bonus, adica pentru fiecare leu cheltuit pe iCosmetice.ro, primiti un punct bonus. Punctele de fidelitate se vor adauga in contul de client in momentul achizitionarii produsului.

Valoarea punctelor acordate reprezinta 2% din totalul comenzii. 100 puncte de fidelitate reprezinta 2 lei. De exemplu, pentru fiecare 100 de lei cheltuiti veti primi 100 puncte de fidelitate a caror valoare este de 2 lei.

Aceasta suma o veti primi sub forma unui Cupon de reducere in momentul finalizarii comenzii pentru care s-au acordat punctele de fidelitate (momentul in care banii intra in contul nostru: 4-14 zile). Pana la finalizarea comenzii, punctele vor aparea cu statutul "Se asteapta validarea" si nu vor putea fi folosite.

Cuponul de reducere rezultat din convertirea punctelor de fidelitate este valabil timp de 6 luni din momentul generarii lui.

Modul de folosire a punctelor de fidelitate

Pentru a putea folosi intr-o comanda cuponul de reducere generat din punctele de fidelitate, aceasta trebuie sa fie in valoare de minim 50 lei.

Daca anulati o comanda in care ati folosit puncte de fidelitate, acestea va vor fi returnate in cont.

Daca anulati o comanda, punctele pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site.

Punctele nu se pot folosi pentru a achita taxa de livrare.

Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

Punctele nu se pot acorda retroactiv pentru comenzile plasate inainte de data de 5 octombrie 2015.

 

iCosmetice.ro isi rezerva dreptul de a modifica modul de acordare si folosire al punctelor de fidelitate, fara o avertizare prealabila.