Marca de Sapun Cheia dateaza din 1886 si a cunoscut zeci de ani de adevarata apreciere ca un sapun de calitate fiind comparat in vremea celui de-al doilea razboi mondial cu sapunurile frantuzesti si germane. A urmat apoi declinul pe care unii il cunosc foarte bine.

Cei care au trait in anii comunismului din Romania isi amintesc oarecum de sapunul Cheia. Era sapunul fabricat in Romania, care trebuia folosit obligatoriu la spalare la ordinul conducatorilor tarii. Din motive de neinteles, reteta lui de fabricare a fost modificata astfel incat a devenit la sfarsitul anilor 90 un produs complet nepotrivit de catalogat drept sapun.

Dar de atunci au trecut multi ani. Sapunul Cheia doreste sa readuca pe piata cosmeticelor si a detergentilor valoarea unui sapun de casa. Ceea ce a fost vreodata imaginea marcii Sapunului Cheia a disparut odata cu daramarea zidurilor si inchiderea fabricii de trista amintire de la Galati. Sapunul Cheia se adreseaza tuturor celor care doresc sa foloseasca un sapun natural fara parabeni, produs la rece avand ingrediente contemporane. Noua lui infatisare, ambalajul sapunului este specific zonei din Romania in care este manufacturat.

Avand la baza reteta originala, sapunurile au fost diversificate si pot fi folosite de orice membru al familiei.

You've just added this product to the cart: