Pell Amar

Biocosmeticele Pell Amar reprezinta o conceptie originala romaneasca ce valorifica superior una din bogatiile naturale ale Romaniei si anume extractul Pell Amar obtinut din namol sapropelic de catre prof. dr. Ionescu Calinesti. Extractul natural de namol sapropelic este un complex mineral organic si enzimatic cu proprietati biotrofice, regeneratoare, antiinflamatoare, analgetice, sedative si vasodilatatoare demonstrate atat experimental cat si in cercetari clinice.

Actiunea regeneratoare si rolul antialergic ale gamelor Pell Amar sunt elementele de baza care dau acestor produse calitati ce nu pot fi gasite in alte cosmetice. Sunt pentru orice tip de piele. Principiul activ este extractul pur de namol, in diferite concentratii – in functie de tenul caruia i se adreseaza; in plus, actiunea fiecarui produs este imbunatatita cu extracte naturale din plante. Modul in care s-a realizat extractul de namol este unic in lume, deoarece s-a reusit atat conservarea proprietatilor terapeutice naturale, cat si reducerea reactiilor adverse.

Dermato-cosmeticele Pell Amar sunt facute sa rezolve, nu sa astupe problemele de sanatate de la nivelul pielii. In conceperea lor s-au folosit cele mai recente descoperiri in domeniu.

You've just added this product to the cart: