acid ursolic

Acidul ursolic este un acid natural prezent in multe plante si fructe. Se foloseste ca aditiv in produsele cosmetice.

Acidul ursolic are structura specifica acizilor organici moleculari policiclici si este un stimulator al producerii de colagen cu proprietati antiinflamatoare si antimicrobiene.

Acidul ursolic natural, extras din levantica, ingrijeste pielea afectata de imbatranire prematura si de fotodegradare, previne aparitia ridurilor si a petelor, imbunatateste elasticitatea pielii, refacand structura chimica a colagenului pe care il contine.

Arata 1 - 3 din 3 produse
Arata 1 - 3 din 3 produse