avocado

Avocado (Persea americana, Persea gratissima) este un arbore originar din Mexic si Guatemala. Intrucat si fructul si arborele sunt comestibile, avocado se refera si la fructul acestui copac.

Avocado este un fruct foarte bogat in acizi grasi esentiali, proteine, vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, K.

In tratamentele cosmetice se foloseste uleiul de avocado care catifeleaza pielea, dandu-i elasticitate, regenereaza tesuturile si lupta impotriva ridurilor, este eficient in prevenirea vergeturilor, calmeaza pielea dupa arsuri solare.

Uleiul de avocado este folosit si in produsele cosmetice de ingrijire a parului, deoarece repara parul deteriorat, tern, despicat si ii accelereaza ritmul de crestere.

Arata 1 - 12 din 50 produse
Arata 1 - 12 din 50 produse