goji

Goji sunt fructe de padure de culoare rosiatica, originare din China si folosite de mult timp in medicina traditionala pentru imbunatatirea vederii, prevenirea diabetului si a hipertensiunii arteriale, pentru intarirea sistemului imunitar si pentru ameliorarea simptomelor de oboseala.

Datorita continutului ridicat in antioxidanti, extractul de goji este un ingredient utilizat intr-o gama larga de produse cosmetice, ajutand la impiedicarea imbatranirii premature a pielii.

Goji hraneste in profunzime tenul, fortifica procesele de aparare a pielii impotriva radicalilor liberi si curata in profunzime porii, este util in echilibrarea pielii si tratarea iritatiilor, cum ar fi taieturi, arsuri, escoriatii si eruptii cutanate. Betacarotenul din goji poate combate cu succes petele de pe piele, acneea si accelereaza procesul de vindecare a dermatitelor.

Prin urmare, acesta este un ingredient comun in produsele de ingrijire a parului, produse de ingrijire a pielii, cum ar fi, tonicele, cremele si lotiunile.

Arata 1 - 7 din 7 produse
Arata 1 - 7 din 7 produse