ulei de argan

Uleiul de argan (Argania spinosa oil) este un ulei vegetal obtinut din semintele arborelui de argan.

Uleiul de argan contine o cantitate impresionanta de acizi grasi esentiali, precum si vitamina E, fiind deosebit de benefic atat in domeniul sanatatii, cat si cel al frumusetii.

Uleiul de argan este antioxidant, antiinflamator, restructurant, regenerator, cicatrizant, reparator, emolient, hidratant, nutritiv, protejeaza sistemul imunitar si are efecte pozitive asupra performantelor sexuale.

Uleiul de argan poate fi folosit ca atare, aplicat pe piele, unghii sau par, sau poate fi inclus in compozitia produselor cosmetice antiage, antirid, de ingrijire a pielii, parului, unghiilor, picioarelor.

Arata 1 - 12 din 87 produse
Arata 1 - 12 din 87 produse