ulei de jojoba

Uleiul de jojoba este extras din semintele plantei de jojoba (Simmondsia chinensis). Uleiul de jojoba se aseamana foarte tare cu sebumul, o substanta ceroasa pe care o produce organismul nostru pentru protectia si elasticizarea tesutului pielii. Uleiul de jojoba este folosit pe scara larga si in cosmetica, inlocuind extractele din grasime animala.

Uleiul de jojoba are un continut ridicat de minerale si vitamina E si este antioxidant, antibacterian, hidratant, emolient, non-comedogenic.

Uleiul de jojoba este foarte bun in tratarea tenului gras, acneei si matretii prin efectul de control pe care il are asupra glandelor seboree. De asemenea curata pielea in profunzime, are capacitatea de a dizolva depozitele de sebum si de a ajuta la ameliorarea comedoanelor.

Uleiul de jojoba este ideal pentru parul uscat si despicat si este foarte bun in tratamentele impotriva caderii parului, ajutand la regenerarea acestuia.

Arata 1 - 12 din 29 produse
Arata 1 - 12 din 29 produse