ulei de masline

Uleiul de masline este un ulei vegetal care se extrage din fructele recent recoltate ale maslinului (Olea europaea). Este cea mai bogata sursa de grasimi mononesaturate. Utilizarile sale sunt variate, fiind folosit in alimentatie, medicamente, sapunuri, cosmetica.

Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti.

Uleiul de masline este un foarte bun hidratant, antiinflamator si antioxidant. Hidrateaza tenul, atenueaza vergeturile, amelioreaza ridurile, confera stralucire pielii, exfoliaza, hidrateaza cuticulele si intareste unghiile, previne arsurile solare si uscarea pielii, previne matreata si caderea parului si ii confera acestuia stralucire si volum.

Arata 1 - 12 din 60 produse
Arata 1 - 12 din 60 produse